Actie gezellige boerenkamer Privacy tuin Bed&Breakfast Bed&Breakfast op een boerderij in provincie Utrecht Uitzicht oude gemeentehuis Maartensdijk

Bed en Breakfast in Maartensdijk

Bed&Breakfast

Wij hebben plaats voor maximaal 2 personen. U heeft de beschikking over een kamer met een tweepersoons bed, een zit/leef kamer met keuken. En een eigen badkamer met douche en wc. Er is de mogelijkheid om zelf eten te koken, koffie / thee te zetten. Ook is er nog een voorportaaltje met een opbergkast.
Dit alles hebben wij gerealiseerd met behulp van bestaande en oude materialen. Dit maakt het tot een ouderwets en warm aanvoelend geheel. Mede doordat er onder de oude tegel vloerverwarming schuilt is het nooit koud in huis.
U voelt zich als het ware boer en boerin op de oude hoeve Rustoord! Alleen hoeft u niet te werken, al kan dat uiteraard ook!

Voor foto's van het appartement klikt u hier: Fotoalbum Bed&Breakfast.

Prijzen

Aantal personen Prijs per nacht Prijs per midweek
1 persoon € 70,= € 220,=
2 personen € 90,= € 300,=


Prijzen zijn inclusief ontbijt en excl. toeristen belasting.
Huisdieren zijn in overleg welkom; van hond, poes tot paard. Hier worden dan wel extra kosten voor berekend.

Er is een parkeerplaats voor uw auto aanwezig.

Zondagsrust

Wij hebben een christelijke geloofsovertuiging en gaan naar de Hersteld Hervormde kerk te Maartensdijk. Deze kerk staat op loopafstand (5 minuten) vanaf onze Bed&Breakfast.
Wij houden graag de zondag in eer. We zullen dit ook van u vragen als u een weekend wilt overnachten in ons gastenverblijf.