Actie nachtje weg boer in Maartensdijk Kinderen bij Bed&Breakfast Hoeve Rustoord Werken bij boerderij Rustoord Maartensdijk

B&B Boerderij Rustoord Maartensdijk

De bewoners van Hoeve Rustoord

Gertjan is van huis uit een boerenzoon. Maar het is er nooit van gekomen om een echte boer te worden. Nu hij naast zijn werk toch zijn beesten heeft is hij helemaal in zijn element. Altijd bezig: voeren, mesten, de boerderij verzorgen etc. Er is altijd wel wat te doen.
Mirjam is fulltime huismoeder en een zorgzame boerin. Zij zorgt met plezier voor de beesten. Maar ook voor de bed en breakfast staat ze haar vrouwtje!

Gertjan en Mirjam zijn de trotse ouders van Johan, geboren in juli 2014. Ook zorgen zij samen voor pleegkinderen. Dit zijn kinderen die, door diverse omstandigheden, niet meer thuis kunnen wonen. Soms kunnen de ouders het even niet meer aan, of de kinderen hebben een te grote problematiek voor ouders. In principe zijn de kinderen tijdelijk bij ons, tot de ouders weer voor hen kunnen zorgen.

De pleegkinderen genieten van het bezig zijn met het verzorgen van de beesten; van eieren rapen tot hokken uitmesten. We hebben ook een grote trampoline staan en diverse speeltoestellen. Er zijn skelters in overvloed. Werken of spelen, het gaat allemaal met groot plezier. Zo kunnen ze weer even kind zijn. Daar doen we het voor!